Numbers Trivia Game

1. How many eggs are in a dozen?
Answer: Twelve

2. How many shoes are in a pair?
Answer: Two

3. How many babies is triplets?
Answer: Three

4. How many legs does a centipede have?
Answer: One Hundred

5. How many years are in a decade?
Answer: Ten

6. What is an eighteen-wheeler?
Answer: A truck with 18 wheels

7. How many buns are in a baker’s dozen?
Answer: Thirteen

8. How many holes does a full-length golf course have?
Answer: Eighteen

9. At what age does a person become an octogenarian?
Answer: Eighty

10. Which wedding anniversary is the golden one?
Answer: The 50th

Trivia Game

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *